Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Gällivare 2008

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara!

Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag först. Men jag träffade en mycket trevlig amerikan som gjorde samma tripp som mig, Shanghai- Sthlm, Det är allti kul att träffa nya människor. Sedan han jag träffa mannen myten legenden Johan Edström i sthlm, men tiden räckte inte med att åka ut till min farbror i bålsta och träffa kusinen, vilket var synd, men, men...

Tyvärr har jag varit dåliga att uppdatera, (köpte 1h internetkort för 10€ på hotellet men det gick inte att komma in på denna sida då, illa) men nu är det så fullt upp, högskola på distans och nytt jobb, avverkade första dagen igår, vilket blev en lång dag. Men inom kort ska ni få en lång och fin sammanfattning av min tid i det förlovade landet Kina, håller på att fila lite på avslutningen.

Äh nu är det en dusch och sen en ny arbetsdag i Hanelsbankens tjänst.

Men det känns lite konstigt att vara hemma, men dock ganska skönt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Av Erik - 25 januari 2008 05:06

Igår for vi ut och åt jag och Jean-Paul a.k.a JP, sedan blev det clubbing på högnivå. Men vi var nästan nykra drack bara nån drink, men vi var på två ganska shyssta ställen, ett av dem var Attica, som ligger precis vid the Bund, så jag tror att de ha...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se