Alla inlägg under januari 2008

Av Erik - 22 januari 2008 15:42

Ja nu har man firat av med en Hotpot och även gjort även den sista tentan, vilket gick mycket bättre än gårdagens tenta som tur är... Det var lite tråkigt att sluta nu, men livet är fullt av uppbrott och nu är det dax för ännu ett i sitt liv..:) allt har sin tid..


Men nu återstår det nästan bara markservice med packning, bokning av saker hit och dit sedan är man hemma i Sverige igen..

ANNONS
Av Erik - 22 januari 2008 02:17

..sedan är det över med skola och CSN för min del, börjar ett riktgt jobb på måndag. Detta ska oxå firas, men ganska lungt och odramatiskt, inte som min morfar när han gick ut sjätte klass (dvs. sluta skolan förgått) så brände han alla sina böcker på skolgården, utan vi ska ut och äta på någon returang med klassen direkt efter tentan.


Det blir även ändrade planer, jag och JP drar redan på torsdag morrn till Shanghai, för vi har en del att styra med... Så det blir fullfart imorrn att köpa presenter och dylikt...


ÄH ska gå ner med sista tvätten nu så det hinner torka till torsdag vi höres..

ANNONS
Av Erik - 21 januari 2008 03:11

I  går försökte jag intala mig själv att jag är för häftig för att plugga. För tentan jag har i eftermiddag kommer att vara så tung så det är nästan som att simma från Narvik till Boston under vattenytan och hålla andan. Det är en matematisk statistik tenta, läraren har inte sagt vad vi ska fokusera på och vi får inte någon formelsamling, utan vi måste komma ihåg allt själv,40-50 olika formler, med många konstiga krumulurer. Men men inget är ju omöjligt...


Igår när jag hade min lilla 2 cool 4 school kampanj så gick jag och köpte ny fräsha keds skor istället för att plugga...de var shyssta..


Äh.. ska äta frukost försöka memorera nån formel, kolla videon, jag har funderat på ett par nya brallor oxå innan jag vänder skutan hem till Sverige


vi höres


Av Erik - 20 januari 2008 03:36

I dag är det plugg plugg och åter plugg, har en tung tenta imorron och enpå tisdag...


Vi höres!

Av Erik - 19 januari 2008 08:57

I dag är det sista lördagen i Hangzhou för ett bra tag, man närmare sig slutet med stormsteg...


I går var jag och JP på posten och skickade hem prylar, 19,2 kg skickade jag hem för ungefär tusen spänn. det är inte billigt...efter det drog vi vidare till starbucks och pluggade ett tag. Men Johan lever ett schysst liv nu, han har inte statistik tentan nu på måndag och när han ska stanna ett år så behöver han inte heller hålla på att styra med packning m.m


Jag och JP gick oxå igår, och de känner man nu att det blev ganska hårt, men det var sista gång nu här i Kina det blir så här hårt det är en sak som är säkert...

Av Erik - 18 januari 2008 02:27

I går morse var det ännu lite mer snö, denna morron vågar jag inte kolla ut genom fönstret om man måste ut och skotta. Så jag ligger under mitt täcke här och små fryser, man vågar inte sticka ut en tentackel för länge, för då förfryser man eller går miste om den delen, så enkelt är det, eller så kallt är det..


Igår rensade jag alla prylar jag har, det var ganska mycket skräp, men idag ska jag skicka hem 20 kg till Sverige med båt, ni vet: "en båt kommer lastad.. med vadå?... eriks grejer såklart.."


Äh kolla på JPs bild från går dagens snöchock...

Av Erik - 17 januari 2008 09:38

Som jag skrev tidigare i dag är det bara 9 dagar kvar nu här i Kina, även för denna blogg, så därför tänkte jag damma in ett till inlägg idag..


Nu har jag och Johan släpat oss tillbaka till vårat rum (6:e våningen utan hiss)som två krigshjältar som har kommit tillbaka från kriget, men vi har bara gjort en tenta. Men nu ska man återhämta sig ikväll, slippa slå upp en ny bok och plugga, vilket ska li jävligt skönt.


Jag var tvungen idag och fråga Chao (våran korrdinator) hur det hade gått för mig på tentorn från förra termin för vi hade inte hört nått, men hon sa att jag klarat allt, vilket känns riktigt bra, men man vet aldrig med Kina:-)


Men jag tänkte bjuda en dag som denna på en till You tube, jag tror säkert att ni har sett dessa tidagre, jag såg dom nog första gången för nästan ett år sedan, men hade glömt bort dem, nu har de även en massa nya. Men jag tycker det är ganska koolt, visar oxå att man kan ha kul på ett fängelse, det är bra för er som är trötta på era jobb, det bara att var lite kretiv så kan man lösa sånt..

Av Erik - 17 januari 2008 02:56

Jag kom att tänka på att man kör nu "tour de exam", ungefär som tour de france eller tour de ski, för idag har vi tredje tentan på lika många dagar. Men imorrn går vi in i en viloperiod över helgen. Igår när jag vaknade så snöade det ute, visst det var inte enorma snöflingor, men det ramla snö från himmelen iaf.


Det kan inte ha undgått många att igår släppte Apple en ny laptop,Macbook air, om man ska återgå till gårdagens inlägg om konsumtion så hade det varit lite koolt att ha en sån.


Äh.. nu ska haf sluta att skriva skit, hade inte så mycket attsäga denna morron, jo nu är det bara 9 dagar kvar till muck..jag lägger in en video med en norrbotten local, som jag själv inte har lyssnat så mycket på, men det låter intressat  och han släppte oxå nytt igår. Olle Nyman och skivan Venture, men denna låt heter Bastard.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se