Alla inlägg under januari 2008

Av Erik - 1 januari 2008 10:37

Nu var det ett nytt år och bra är väl det tycker jag. I går firade in det nya året hemma hos Daniel och Edvin som jag skrev i förra inlägget, vilket var mycket trevligt (se bild, 12 slaget). Det är många som håller på att sammanfatta förra året och lova nya saker till detta år, men jag ska ta det väldigt kort vad som har hänt... Jag har lyckas ta två examer, umgåts med väldigt trevliga människor hela året och sedan har jag åkt till Kina (varför denna blogg finns till).


Måste säga att det var riktigt grymt på det där templet igår, ska nog kanske åka dit igen, om jag hinner. Men som ni kanske såg på förra bilden fast att den är ganska dålig, så är det riktigt klart väder här, vilket inte inträffar så ofta. Men detta har oxå medfört att det är ganska kallt, JP tycker att det är så kallt att han inte kan vara utomhus, medans jag gillar det skarpt, är lite fräschare ute och riktigt vackert.


God fortsättning av 2008 allihop!!


Ps. Fast man befinner sig i fyrverkeriernas hemland så såg man det bara på håll igår, det närmaste man kom nått sånt var väl när en kille råkade fimpa i min sko på CoCo club, så det brann hål i strumpan.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se